subscribe: Posts | Comments

Vizită la Prima Școală Românească

0 comments

În data de 07.12.2013 a fost organizată 1 sesiune aplicată de limba română în afara clasei la Prima Școală Românească. Directorul Primei Școli Românești, domnul Vasile Oltean a fost ghidul grupelor de începători și de avansați. Au participat 12 RTT, profesorul de limba română atât începători cât și intermediari/avansați.

Vizita a urmărit dobândirea vocabularului în ceea ce privește vizita la un muzeu, precum și dobândirea de informații noi culturale privind orașul în care beneficiarii trăiesc.

Ghidul a introdus în vocabularul cursanților atât elemente de vocabular noi, cât și cunoștințe culturale. Profesorul de limba română a explicat cuvintele și expresiile noi.

În timpul vizitei au fost achiziționate de la Muzeul primei Școli Românești hărți vechi ale Transilvaniei și broșuri de prezentare ale Primei Școli Românești în limba română, engleză, franceză și germană. Acestea au fost utilizate în cursurile următoare de limba română pentru fixarea vocabularului și a informațiilor dobândite în timpul vizitei la Muzeul Primei Școli Românești.

 

Muzeul “Prima Școală Românească”

Piata Unirii nr. 2-3, BRASOV – Romania

Tel.: 0268/511.411, 0722.435.134

E-mail: contact@primascoalaromaneasca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>